Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

ELVIS

En integration av ELVIS tidbok mot tjänsten webbtidbok i 1177 ger nu invånaren möjlighet att, i de flesta fall, se sina bokade tider. På några mottagningar har invånaren även möjlighet att av- och omboka sin tid samt, för vissa besök, boka tid via 1177.

Det ska vara lika enkelt att komma igång med 1177 webbtidbok kopplat till ELVIS, som det är för invånarna att använda webbtidboken. Därför finns en checklista med vad mottagningen behöver ha på plats innan tjänsten kan börja användas. (Observera att länken leder till VGR intranät)

 1. Mottagningen ska vara aktiverad i 1177:s e-tjänster och följa det beslut på basutbud som finns från HSS och vårdval under ”rutiner och styrdokument”.
  Om mottagningen inte är aktiverad gå till ”Kom i gång” under 1177:s e-tjänster.
 2. Ansvariga för ELVIS tidbokssystem ska vara informerade att ni önskar starta med webbtidbok, när det är förankrat skicka ett mail till 1177webbtidbok@vgregion.se med följande uppgifter:
  - Mottagningens HSA-ID
  - Namn på mottagningen
  - Tidbokssystem (ELVIS)
  - Namn och HSA-id på administratören i 1177:s e-tjänster.

Kontaktuppgifter 1177 e-tjänster

Har du frågor om hur du administrerar ärendetyper och villkorstexter (innehållet ansvarar er förvaltning för) som berör webbtidboken kontakta:

1177webbtidbok@vgregion.se

Senast uppdaterad: 2022-05-16 15:58