Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Seminarium - Alkohol och arbetsliv tillsammans med Systembolaget

Den 10 oktober arrangerar Systembolaget tillsammans med CERA ett kostnadsfritt halvdagsseminarium med särskilt fokus på alkohol och arbetsliv.

Hur påverkas chefer och medarbetare av dålig alkoholkultur på arbetsplatsen? Hur bör en alkoholpolicy se ut, hur upptäcker man alkoholproblem hos en medarbetare, och vågar man lita på sin magkänsla? Med mer kunskap om hur problematiken ser ut och vad man kan göra förbättras möjligheten att förebygga negativa konsekvenser för såväl individ som för arbetsplatsen. Seminariet riktar sig till alla som har ett intresse av alkoholens påverkan på arbetslivet, yrkesmässigt eller privat.

Plats: Aulan Göteborgs universitet (i huvudbyggnaden), Universitetsplatsen 1
Tid: 08.00–12.00

Registrering + frukost serveras från klockan 07.30
 Anmäl dig senast 1 oktober
Antalet platser är begränsat. Seminariet är kostnadsfritt, men ej avanmäld frånvaro kan komma att debiteras med 200 kr. Det går dock bra att överlåta sin plats till någon annan vid förhinder, meddela förhinder till seminarium@systembolaget.se senast 1/10. Dela gärna inbjudan i ditt nätverk.

SE PROGRAMMET HÄR

Välkommen!

//Systembolaget och CERA - Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende, Göteborgs universitet

 

Senast uppdaterad: 2019-06-27 15:48