Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nyhetsbrev Psykiatri Halland

Januari 2020 skickade vi på Psykiatrin Halland ut vårt första nyhetsbrev. Vi hade under en tid sett att det fanns ett stort intresse kring vår verksamhet, men också frågetecken som behövde rätas ut.

Syftet med nyhetsbrevet var att uppmuntra till ett bredare engagemang för att minska den psykiska ohälsan i Halland. Det riktade sig till dig som arbetar med psykisk ohälsa och är en del i det samlade samverkansarbetet – från vårdcentraler och skolor till socialtjänst, polis, och många fler.

Med stor glädje såg vi att nyhetsbrevet togs emot väl, och idag har det över 2200 prenumeranter! Då vi märkt ett stort intresse vill vi bli ännu mer tillgängliga och nå ut till ännu fler och lanserar därför nu vår egen webbsida:
Psykiatrin Halland - Region Halland

Här kommer du även fortsättningsvis kunna ta del av artiklar och reportage om psykiatri ur olika perspektiv, men också följa den forskning som bedrivs och lyssna på vår egen podd, Psykiatripodden. Vi vill helt enkelt att fler ska veta mer om psykiatrisk specialistvård. 

Välkommen att fortsätta ta del av Psykiatrin Hallands arbete!