Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nationell Psykos- och beroendekonferens 2020

Missa inte möjligheten att närvara på den nationella Psykos- och Beroendekonferensen 2020! Vi välkomnar er till Chalmers konferenscenter på Lindholmen i Göteborg den 12-14 maj.

På programmet står tre dagar fulla av spännande föreläsningar av framstående forskare inom psykos- och beroendevård från olika delar av Norden, Nederländerna och England. Har du ett intresse för dessa frågor får du inte missa detta!

På konferensen presenteras forskningsresultat och pågående arbeten inom flera områden som exempelvis cannabis, samverkansarbete, alkoholproblematik, psykosvård, sucidalitet kopplat till psykos och beroendeproblematik, evidens och etik, dataspelsberoende, CBT i psykosvård, PTSD och beroende, Artificell intelligens tillämpat på psykiatrivård, att vara anhörig till person med psykisk sjukdom och väldigt mycket mer. Dessutom deltar SKR och KPH (Kunskapsstöd för psykisk hälsa). Listan är lång.
Vilka förläsningar intresserar dig?

När: 12-14  maj 2020
Plats: Lindholmen konferens, Göteborg

Länk till program och anmälan

  

Senast uppdaterad: 2020-02-26 13:25