Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Psykiatricentrum bjuder in till digitalt lunchseminarium Kognitiva residualsymtom vid depression och interventioner för kognitiv remediering 14/4

Psykiatricentrum bjuder in till digitalt lunchseminarium med professor Åsa Hammar: Kognitiva residualsymtom vid depression och interventioner för kognitiv remediering.
Åsa Hammar är professor och specialist i klinisk neuropsykologi vid Universitetet i Bergen, Norge. Åsa Hammars forskargrupp har studerat betydelsen av kognitiva svårigheter under och efter en depression. Kognitiva restsymtom vid depression kan utgöra en riskfaktor för nya depressionsepisoder. Hammars forskargrupp har utvecklat en internetbaserad behandling som syftar till att öka den kognitiva kapaciteten hos patienter med kognitiva residualsymptom (kognitiv remediering).

Tid: 12 april kl. 12:00-13:00
Anmäl dig till anne.snellman@neuro.gu.se och du får en Zoom-länk till föreläsningen.

Välkomna,
Timea Sparding, Mikael Landén
Psykiatricentrum

Senast uppdaterad: 2022-06-29 10:58