Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Skola i rörelse - träffar

Vi erbjuder digitala informationsträffar där du får reda på vilket stöd vi kan erbjuda din skola samt nätverksträffar där vi delar med oss av erfarenheter och inspireras av goda exempel av hur skolan kan arbeta med fysisk aktivitet.

Digital informationsträff: Skola i rörelse

Skola i rörelse är en metod för handledning och praktiskt stöd för att inkludera daglig rörelse i det systematiska kvalitetsarbetet för skolor i Göteborg. Är du nyfiken på att veta mer? Kom på våra 30-minuters digitala informationsträffar med möjlighet att ställa frågor. Vi ser gärna att rektor och en medarbetare från er skola är med.

Vårens digitala informationsträffar:

Vill flera medarbetare på din skola få reda på mer om Skola i rörelse kan vi även erbjuda en digital informationsträff med bara er. Hör av er till rh.cffagoteborg@vgregion.se

Nätverk Skola i rörelse

Nätverk för medarbetare inom elevhälsan

Nätverket syftar till att skapa ett forum för erfarenhetsutbyte och kunskapsutveckling kring fysisk aktivitet som främjande, förebyggande och åtgärdande insats inom elevhälsan samt diskutera skolrelaterade frågor. Nätverket är till för dig som jobbar inom elevhälsan och är nyfiken på att bli rörelseambassadör. 
Uppdragsbeskrivning Rörelseambassadör inom elevhälsan (pdf)

Anmäl ditt intresse för att ingå i nätverket till rh.cffagoteborg@vgregion.se

Nätverksträff:

Digitalt via Teams, onsdag 26 april kl 14.30-15.30 - Anmälan

Innehåll: presentation av det stöd Skola i rörelse/Centrum för fysisk aktivitet kan erbjuda samt dialog kring nätverkets form och funktion.

Nätverksansvariga: 
Anna Orwallius, Leg. Fysioterapeut, anna.orwallius@vgregion.se
Emma Hennig, Leg. Fysioterapeut, emma.henning@vgregion.se
Linnea Abenius, Leg. Fysioterapeut, linnea.abenius@vgregion.se 


Senast uppdaterad: 2023-03-08 08:00