Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Axevalla Hästcentrum på Eurohorse 2019

Publicerad:
En man sitter på en simulatorhäst och har blicken fokuserad framåt

I vår monter (B09:14) på EuroHorse i Göteborg kan du uppleva allt från virtuella ridlektioner till tävlingar med fina priser och samtal med utbildningsanordnare.

Simulerad ridning
Den toppmoderna hästsimulatorn har sensorer för tryck, vikt och rörelser och på den kan du som ryttare träna både hoppning, dressyr och terräng. Till vardags används den i undervisningen på Axevalla hästcentrum. Genom att rida på simulatorn får eleverna en unik möjlighet att finslipa sits och hjälper – simulatorn ger nämligen direkt feedback på ryttarens teknik. På Eurohorse står simulatorn redo i montern för alla som vill uppleva en virtuell ridtur! Simulatorn kommer att vara öppen specifika tider under mässan.

Tider och annat som är bra att veta innan du sätter dig på simulatorn hittar du via länken: Information om simulatorhästen 

Uppvisningar i paddocken
I mässans paddock visar vi prov på utbildningsmoment inom både ridning, trav och islandshästsport. Efter uppvisningarna i paddocken hålls eftersnack i montern där besökaren får möjlighet att ställa frågor till elever, studenter och personal.

Hela programmet för våra uppvisningar hittar du via länken: Paddockprogram

Träffa oss!
Elever, studenter och personal från våra hästutbildningar finns i montern under hela mässan för att berätta allt om hur det är att utbilda sig inom hästnäringen.

Publicerad: