Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

25/10 Författarbesök med AIR-stipendiaten Ulf Lindström

Ulf Lindström är aktuell med Det sista ordet, den andra delen i en planerad trilogi om Varbergskriminalen. Kom och hör Ulf berätta om sina böcker som utspelar sig i ett fiktivt Varberg. Hans tidigare deckare utspelar sig i Borås där han också är bosatt. Ulf Lindström är under oktober månad residensförfattare på Villa Martinson i Jonsered som en del i det regionala, litterära residensprogrammet AIR Litteratur Västra Götaland.

När: Tisdag 25 oktober, 17.30
Var: Partille bibliotek, Gamla Kronvägen 56
Hur: Gratis inträde
Arrangör: Partille bibliotek i samarbete med Förvaltningen för kulturutveckling

Partille bibliotek

Om Ulf Lindström

Ulf Lindström är under oktober månad residensförfattare på Villa Martinson i Jonsered som en del i det regionala, litterära residensprogrammet AIR Litteratur Västra Götaland.

Läs här

AIR Litteratur Västra Götaland ger författare och översättare från hela världen plats och tid till konstnärlig utveckling genom att erbjuda residensvistelser på flera platser i Västra Götaland. Residensen fokuserar på konstnärligt undersökande arbete och ger möjlighet till inspiration och fördjupning.

Johanna Lindström

Koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-10-18 17:18