Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

25/10 Cafékväll med författarbesök av AIR-stipendiaten Nuril Basri

Varmt välkommen på författarsamtal med den indonesiske författaren Nuril Basri! Nuril besöker Sverige och Tanum då han under oktober månad bor och verkar i Tanums kommun inom ramen för AIR Litteratur, ett stipendium i samarbete mellan Västra Götalandsregionen, Tanums bibliotek och KKV (konstnärernas kollektivverkstad) Bohuslän.

När: Tisdag 25 oktober klockan 18.00 på Lilla galleriet, KKV Bohuslän, Skärholmen.
Var: Lilla galleriet, KKV Bohuslän, Skärholmen. På Café Olivia serveras mat och fika innan Nurils framträdande.
Hur: Fri entré. Föranmälan på bibliotekets hemsida eller ring 0525-182 35

Tanums bibliotek

Några av Nurils verk finns översatta till engelska, såsom "Not a virgin" och "Love, lies and indomee". Hans skrivande rör sig över tragikomiska romaner och utvecklingsromaner, de berör spänningar mellan det traditionella och det moderna, Islam, HBTQ, ensamhet och vänskap. Hör honom berätta om detta och mer, under en författarkväll som inramas av mat, fika och KKV:s mysiga miljöer.

Mer om Nuril Basri

Nuril besöker Sverige och Tanum då han under oktober månad bor och verkar i Tanums kommun inom ramen för AIR Litteratur, ett stipendium i samarbete mellan Västra Götalandsregionen, Tanums bibliotek och KKV (konstnärernas kollektivverkstad) Bohuslän.

Läs här

AIR Litteratur Västra Götaland ger författare och översättare från hela världen plats och tid till konstnärlig utveckling genom att erbjuda residensvistelser på flera platser i Västra Götaland. Residensen fokuserar på konstnärligt undersökande arbete och ger möjlighet till inspiration och fördjupning.

Johanna Lindström

Koordinator
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-10-18 17:23