Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Dynamo Väst – nätverk för gestaltad livsmiljö

I nätverket Dynamo Väst samlas organisationer som på olika sätt arbetar med gestaltad livsmiljö inom vår region. Syftet med nätverket är att stimulera till nya former av samverkan, kompetensutveckling och publik verksamhet relaterat till vårt framtida sätt att leva och verka. Nätverket är en kreativ plattform som verkar för dessa frågor i Västra Götalandsregionen.

Nätverket är initierat av Chalmers, Göteborgs stad, Göteborgs universitet, Länsstyrelsen Västra Götaland, Urban Futures och Västra Götalandsregionen. Genom att medverka i nätverket bidrar organisationer och verksamheter till att stärka området gestaltad livsmiljö inom vår region.

Nätverket samordnas av Västra Götalandsregionen.

Vad gör Dynamo Väst?

Nätverket har tre ben. Dels kunskapsbildning där forskningen kring gestaltad livsmiljö initieras, publiceras och diskuteras. Dels kompetensutveckling där nätverket verkar för att öka kompetensen inom gestaltad livsmiljö i hela regionen. Och slutligen publik verksamhet för att nå ut och skapa delaktighet. Dynamo Väst agerar via befintliga kanaler och mötesplatser inom ramen för Västra Götaland.

Dynamo Väst är också en av de regionala nätverksnoderna för ArkDes. Gestaltad livsmiljö - ArkDes – Sveriges nationella centrum för arkitektur och design (Här finns också rapporten “Ett samhälle som hänger ihop”). 

Är du också intresserad av gestaltad livsmiljö?

Även du som inte ingår i nätverket är välkommen att gå med i Facebookgruppen Dynamo Väst. I gruppen delar vi tips om kommande evenemang, goda exempel och inititiv från andra håll. Det är en plattform för bredare kunskapsdelning kring gestaltad livsmiljö. 

Logotyper

Dynamo logotyp svart utan text (png)

Dynamo logotyp svart med text (png)

Dynamo logotyp vit utan text (png)

Dynamo logotyp vit med text (png)

Kontakt

Anders Nilsson

Enhetschef
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-06-02 13:54