Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Arbeta hos oss

Inom Kulturutveckling samlas en otrolig bredd av kompetenser. Här jobbar till exempel arkeologer, biologer, antikvarier, konsulenter, pedagoger, utvecklings- och processledare, projektledare, kommunikatörer och administrativa koordinatorer. Vi är cirka 260 medarbetare som är placerade i Vänersborg, Göteborg, Borås, Forsvik, Lödöse, Tanum, Skara och Skövde.

Som anställd hos oss är man en del av Västra Götalandsregionen, som med sina 56 000 anställda är Sveriges största arbetsgivare.

Våra lediga jobb annonseras ut genom Västra Götalandsregionens jobbportal. Där kan du också prenumerera på lediga jobb.

Lediga tjänster

Du kan prenumerera på att våra annonser. Då får du ett automatiskt mejl när en annons publiceras.  

Vi söker förändringsdriven och engagerad enhetschef till Kultur och samhälle

Vill du vara med och leda enheten som utvecklar förutsättningar för kulturarrangörer i Västra Götaland, som stärker barn och ungas rätt till konst och kultur, arbetar med platsutveckling och säkerställer att tillgänglighet och jämställdhet blir självklara perspektiv? Då är du den enhetschef vi söker!  

Tillsvidareanställning på 100%. Sista ansökningsdag 6 juni 2022. 

Läs mer och sök tjänsten här

Vi söker stenkonservator till Studio Västsvensk Konservering

Studio Västsvensk Konservering är en del av förvaltningen för kulturutveckling och Sveriges största konservatorsateljé. Vi arbetar uppdragsbaserat i första hand inom Västra Götalandsregionen med alla typer av material och med föremål, samlingar, byggnader och miljöer. På grund av hög orderingång har vi behov av att öka vår bemanning inom stenkonservering.

Tillsvidareanställning på 100%. Sista ansökningsdag 27 juni.

Välkommen att läsa mer och söka tjänsten här. 

 

Till bemannings- och rekryteringsföretag

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. 

Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Senast uppdaterad: 2022-06-01 16:09