Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Voices - nya röster inom film

Nu är vi på jakt efter olika röster och perspektiv som kan stärka mångfalden i svensk kortfilm.

Har du något viktigt att berätta, eller ett sätt att uttrycka dig på som du saknar i utbudet? Jobbar du med nya format eller har ett oväntat konstnärligt uttryck? Du avgör själv vad som gör din film unik. Du vet vad vi söker – det vet inte vi. Hjälp oss hitta det!

Med projektstödet Voices kan du få upp till 60.000 kr till din produktion.

Voices är egentligen mer än ett projektstöd. Här hittar du  – utöver själva stödet – workshops och samtal. Stärk ditt perspektiv under en kurs i manusutveckling och inspireras av samtalsgäster med spännande tankar. Allt för att utveckla dig och ditt unika filmskapande.

Du som söker är del av ett team/konstellation med en gemensam vision, är över 18 år och bosatt i Västra Götalandsregionen. Ansökan är öppen 10 september - 11 oktober 2021. Läs mer och ansök här.

PSSST...Vi vill även passa på att tipsa om FilmCloud PITCH 2021
Pitcha din filmidé och tävla om ett pris på 25 000 kr och 3 dagars kamerapaket med LED ljuspaket.

FilmCloud och Gothenburg Studios Development samarbetar återigen för att skapa ett riktigt fint paket till vinnaren av FilmCloud Pitch! Tävlingen genomförs inför publik på Frame filmfestival den 10 september.

———-

Voices drivs av Förvaltningen för kulturutveckling/FilmCloud med stöd från Svenska Filminstitutets satsning Talent to Watch.


Senast uppdaterad: 2021-07-01 08:17