Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Open Call: Presentera/pitcha ditt författarskap – medverka på en litterär utbudsdag under Västsvenska författardagar

Är du författare, serietecknare, illustratör eller skribent och vill medverka på Västsvenska författardagarnas utbudsdag för litteratur? Här är ett ypperligt tillfälle att presentera/pitcha dig och ditt författarskap. Du är verksam och bor i Västra Götalandsregionen.

Oavsett om du är debutant eller etablerad, skriver för barn, unga eller vuxna, skriver prosa, poesi, fakta eller skapar med bild är du välkommen att söka. Den gemensamma nämnaren är att du vill presentera/pitcha dig och ditt författarskap, för att göra framtida författarframträdanden på bibliotek, skolor, festivaler eller på andra typer av arrangemang.

Under utbudsdagen den 13 oktober i Alingsås möter du arrangörer så som programbibliotekarier, pedagoger, kultursamordnare, kultursekreterare, bokare och andra arrangörer av litterära arrangemang. Syftet är att främja mötet med den västsvenska litteraturen och stärka arrangörens roll.

Notera att detta är ett tillfälle för författare att presentera/pitcha sig och sitt författarskap eller berätta om ett projekt direkt till arrangörer och bokare. Det är alltså inte ett framträdande för en offentlig publik och därför utgår inget arvode i detta läge (reseersättning, ev boende och lunch ingår). Detta är enligt samma princip som för förvaltningens övriga utbudsdagar.

När:
Torsdagen den 13 oktober, 9.30-16.00
Plats:
Palladium, Alingsås
Ansökan: Ansökningstiden är öppen 23 maj – 19 juni

Information/ansökan


Senast uppdaterad: 2022-06-10 12:36