Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Frame 2021 – nu öppnar vi filminlämningen!

Äntligen dags – filminlämningen till 2021 års upplaga av kortfilmsfestivalen Frame öppnar 1 april.

Festivalkontoret är i full gång med planering inför årets festival och fokus fram tills nu har varit att samla ihop så många fina priser och samarbeten som bara är möjligt.
Den fullständiga listan över alla fantastiska priser hittar du här.

Nu spånar vi jurynamn och funderar på vilka gäster ni helst vill möta på festivalen som även i år blir i september. Denna gång breder vi ut oss och Frame pågår från 15 till 18 september med seminarier, workshops, spännande samarbeten och framförallt visning av alla filmer som skickats in. Vi skulle gärna, vår vana trogen, fortsätta slå rekord i antal inlämnade filmer. Men det vet vi först efter 30 april som är deadline för att skicka in bidrag till årets upplaga av Frame.

Har du tips på gäster eller teman du vill se och höra på Frame?
Maila oss på info@frame.nu.

-------------

Frame är en årlig kortfilmfestival, tävling och mötesplats för filmare och filmintresserade i Västsverige. Vi ger plats åt film i det korta formatet på vita duken och arrangerar även seminarier, workshops och mingel som samlar både filmbransch och framtidens filmskapare. Frame är också regional uttagning till nationella filmtävlingen Novemberfestivalen.

Frame filmfestival på filmcloud.se


Senast uppdaterad: 2021-07-20 12:45