Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Klangfärgs nätverk

Färg och form

Nätverket är för dig som arbetar med skapande, enskilt och/eller i grupp och möter olika förutsättningar. Det är ett forum man får ta del av, samtala och utbyta erfarenheter kring allt från övningar och tekniker, tips och idéer till tydliggörande pedagogik, delaktiga processer, pedagogiska utmaningar m.m.

Är du intresserad av att ingå i nätverket eller vill veta mer,
mejla klangfarg@vgregion.se


Musik

Är du handledare eller pedagog inom LSS-verksamhet eller anpassad skola och arbetar med musik? Är du intresserad av att träffas och ta del av hur andra liknande verksamheter jobbar? Då är du hjärtligt välkommen att vara med i detta nätverk.

Sedan många år finns ett nätverk kring musik och musikterapi inom anpassad skola och LSS-verksamheter. Nätverket som under flera år har organiserats av Klangfärg, kommer framöver att organiseras av Eldorado. Nätverksträffarna är ett enkelt och roligt sätt att lära känna andra verksamheter och att dela med sig av sina erfarenheter, arbetssätt och metoder. Dessutom får man påfyllning och inspiration i mötet med andra som arbetar inom samma eller liknande arbetsområde.
Klicka på länken för mer information: Musiknätverk/Eldorado

 

Lina Gardelin

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-03-09 15:21