Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Frame filmfestival

Vimplar i guld och med bokstäverna F R A M E. I förgrunden en oskarp bild av en person. Frame filmfestival.

Frame är en årlig kortfilmfestival, tävling och mötesplats för filmare och filmintresserade i Västsverige. Med fokus på talangutveckling ger vi plats åt film i det korta formatet på vita duken och arrangerar även seminarier, workshops och mingel som samlar både filmbransch och framtidens filmskapare. Frame är också regional uttagning till nationella filmtävlingen Novemberfestivalen.

Frame filmfestival startade 2002, gjorde sin femtonde upplaga 2016 – och 2020 arrangerades Frame för första gången digitalt, för att 2021 bli en hybridfestival där publiken kunde ta del av festivalprogrammet både online och på platser runt om i Göteborg. 

Festivalen sker i mitten av september. 

Kontakta oss gärna för tips på filmpaket, mer information om Frame eller fler filmer, eller om ni vill komma i kontakt med någon av regissörerna för besök i samband med visning.

FilmCloud

FilmCloud är till för unga filmare mellan 18 och 30 år i Västra Götalandsregionen. Bli medlem på filmcloud.se.

Maja Kekonius

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-01-26 10:00