Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Samarbeta med oss

Jobbar du på Kulturskolan? Oavsett om du är chef eller pedagog kan du kontakta oss. Dörren står öppen för förslag på projekt, fortbildning eller konsultation i olika frågor. Här ser du exempel på några samarbeten vi gjort.

Ta fram en gemensam vision

Kulturskolorna i Sjuhärad ville ha hjälp med att tillsammans formulera en vision för att stå starkare. Du kan läsa resultatet i "Sjuhärad – en gränslös kulturskola".

Fortbildning

På begäran togs en gemensam fortbildningsdag för Göteborgs Kulturskolor fram med tema neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Dagen fick namnet ”Att bli sedd kan göra storverk”.

Besök av en konsulent

På Förvaltningen för kulturutveckling finns en mängd konsulenter inom flera olika områden: konstarter (dans, teater, film, musik, samtida konst, arkitektur, form & design, litteratur och cirkus), jämställdhet, tillgänglighet och arrangörskap. Vi har också konsulenter som jobbar med kultur och samhällssutveckling. I Uddevalla ville kulturskolan ha stöd kring tillgänglig information och den fysiska tillgängligheten i lokalerna och då åkte konsulenten för tillgänglighet dit på ett besök. 

Strategigrupp

Många chefer efterlyste en grupp för att jobba med långsiktiga strategiska frågor i hela regionen. Därför startade vi en strategigrupp, där både representanter från Kulturskolornas chefsnätverk och Förvaltningen för kulturutveckling sitter med. 


Senast uppdaterad: 2022-01-04 11:03