Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Nätverk för dig som arbetar i kulturskolan

Är du ute efter ett professionellt utbyte med andra för att bolla frågor, få tips och erfarenhetsutbyte? Gå med i ett nätverk!

Nätverket vänder sig till yrkesverksamma teater- och dramapedagoger som jobbar med barn och unga, i Västra Götalandsregionen. Här diskuterar vi gemensamma utvecklingsfrågor, samarbeten och fortbildningsbehov inom teater- och dramapedagogik. 

Har du frågor - Lotte Eldh, konsulent teater. 

 

Ann-Charlotte Eldh

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Arbetar du som danspedagog eller danslärare i någon av Västra Götalands kommuner? Då är det här nätverket till för dig!
Nätverket har en grupp på Facebook där vi medlemmar delar kunskap och erfarenhetsutbyter, tipsar varandra om forskning, fortbildningstillfällen, vikariat, tjänster, projekt, arbetsmiljöfrågor, föreställningar etcetera. Förutom den digitala plattformen anordnar vi en till två fysiska dansträffar per år.

Förvaltningen för kulturutveckling driver nätverket genom Danspoolen. Syftet med nätverket är att det ska vara stärkande och kunna synliggöra oss danslärare och danspedagoger i Västra Götaland.

Vill du vara med i nätverket?
Be om medlemskap via Danspoolen på Facebooksidan Danslärare VG-regionen | Facebook

Välkommen!

Jobbar du som filmpedagog på en kulturskola i någon av Västra Götalands kommuner? Saknar du kollegor att bolla dina specifika frågor med kring upplägg av filmlektioner, tips om övningar och material, men också inspiration, tips och kompetensutveckling? Då har vi nätverket för dig!

Vi samlas ett par gånger per termin, dels för kollegialt utbyte men också för fortbildning och planering av gemensamma aktiviteter.


Låter det intressant? Ta kontakt med Anna-Karin Johansson för mer information. 

Välkommen!

Anna-Karin Johansson

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

KAKA – Konstpedagogiska akademin är ett nätverk för dig som arbetar med konstpedagogik i Västra Götaland. Nätverket vänder sig till konstpedagoger eller intendenter på konsthallar eller konstmuseer, fria utövare/konstnärer med praktik inom konstpedagogik, kulturskolepedagoger inom bild- och form, och personer som på annat sätt är verksamma inom fältet. Här kan du  möta kollegor, dela erfarenheter, och ta del av forskning och praktik.  

Förvaltningen för kulturutveckling har en representant med i den regionala referensgrupp för konstpedagogik som tar fram innehåll för nätverkets träffar. Gruppen består av: 

  • Linn Gall, konsulent, Förvaltningen för Kulturutveckling
  • Lina Ikse, fotograf och konstpedagog, fri utövare Göteborg
  • Mette Muhli, Intendent förmedling, Konstmuseet i Skövde
  • Jonte Nynäs, pedagogisk ledare Nordiska Akvarellmuseet
  • Sofia Åhrman, konstkonsulent Göteborgs Konsthall

För mer information om nätverket, kontakta Linn Gall. 

Välkommen!

Linn Gall

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2023-02-14 16:26