Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Kulturskolepedagogdagen

Kulturskolepedagogdagen är en fortbildningsdag för kulturskolepedagoger i hela landet. Här får du möjlighet till kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte för att främja en likvärdig kulturskola med hög kvalitet.

Dagen har genomförts vid fyra tillfällen, hösten 2019 på Högskolan för scen och musik i Göteborg, och hösten 2020, 2021 och 2022 i digitala upplagor. Kulturskolepedagogdagen arrangeras av Förvaltningen för kulturutveckling och Göteborgs universitet. 

Kulturskolepedagogdagen 2022 – tema Kulturskola 2030

2022 års kulturskolepedagogdag ägde rum måndagen den 31 oktober i form av en digital invigningsdag, där pedagoger över hela landet tog del av inspiration och kunskap inför framtidens kulturskola samt var med på Teams-samtal tillsammans. 

Delar av materialet som visades kan ni ta del av här.

Kulturskolepedagogdagen 2021 – tema delaktighet

Måndagen den 1 november 2021 genomfördes tredje upplagan av Kulturskolepedagogdagen, med tema delaktighet. Vi visade exempel från kulturskolor runt om i landet, metoder, aktuell forskning samt delar från Kulturskolepedagogutbildningen på Göteborgs universitet.

Kulturskolepedagogdagen 2020 – Vad sätter vi på scenen?

Projektet Vad sätter vi på scenen? var en del i en särskild satsning på kulturskolan i Västra Götalandsregionen 2018–2020, där vi bland annat tagit fram ett webbmaterial som presenterades under Kulturskolepedagogdagen 2020. 

Här hittar du webbmaterialet Vad sätter vi på scenen?

Anette Andersson Huber

Producent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Åsa Jansson

Konsulent
Ikon för telefonnummer
Telefonnummer

Senast uppdaterad: 2022-11-11 10:19