Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Nationell jämförelse för att förbättra hälso- och sjukvården

Publicerad: Uppdaterad:

Du som får vård, stöd eller service av Habilitering & Hälsa under september eller oktober kan bli inbjuden att svara på en nationell enkät. Vi vill till exempel veta hur du upplever bemötande, delaktighet och tillgänglighet i kontakt med oss.

Så går det till 

De slumpmässigt utvalda får ett brev hem med information om enkäten och en kod för att svara på webben. Enkäten finns som text, ljud och teckenspråk med bildstöd, och är översatt till sju olika språk. Det finns också möjlighet att svara i pappersformat. Ditt svar är anonymt. 

Resultat i början av 2021 

Patienter och tolkanvändares erfarenheter och synpunkter är viktiga för att utveckla och förbättra vård och service. Vi hoppas att så många som möjligt svarar på enkätenSvaren sammanställs och blir offentliga i februari 2021. Resultatet används för att förbättra vår service och för att kunna jämföra oss med verksamheter med samma uppdrag i andra delar av landet. 

Nationell patientenkät

Nationell Patientenkät är ett samlingsnamn för återkommande nationella undersökningar av patientupplevelser inom hälso- och sjukvården på uppdrag av Sveriges kommuner och regioner, SKR

Publicerad: