Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Direktsändning - Västra Götalandsregionens panelsamtal på COP27

Västra Götaland håller på att förvandlas från en fossilberoende industriregion till att bli ledande i övergången till en mer klimatneutral industri. Måndag den 14 november klockan 14:00-15:00 anordnar Västra Götalandsregionen (VGR) ett panelsamtal på COP27 som handlar om varför just Västra Götaland har kommit så långt i omställningen. Här kan du följa panelsamtalet.

Sändningen börjar måndag 14 november klockan 14:00.

Panelsamtalet hålls i Business Swedens monter och handlar om den gröna omställning som Västra Götalands fordonsindustri är mitt i. Syftet med panelsamtalet är att visa på betydelsen av klimatarbetet på regional nivå och vikten av samverkan internationellt med andra regioner både i Europa och på global nivå.

VGR representeras under panelsamtalet av Magnus Berntsson (KD), som är ordförande i miljönämnden samt ordförande för Assembly of European Regions (AER).

Övriga deltagare:

  • Karl Johan Runnberg, Volvo Group 
  • Christian Jebsen, NOVO Energy (som är Northvolt och Volvo Cars samarbetsbolag)
  • Sara Davidsson, Stena Recycling AB

Datum: 14 november

Tid: Klockan 14:00-15:00

Du kommer kunna följa panelsamtalet på den här sidan.


Senast uppdaterad: 2022-11-14 14:25