Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

VGR i Almedalen

Publicerad:
Här är delar av VGR:s team på plats i Almedalen. Från vänster: Björne Hegefeldt - ansvarig för VGR:s Stockholmskontor, Jessica Tengeland - programansvarig, Kenny Stolpe - teknikansvarig, Gabriel Holmqvist - kommunikatör och intervjuare samt projektledare Helena Kryssman.

Det sista av fem seminarier, arrangerade av Västra Götalandsregionen, gick av stapeln i Almedalen igår. Politiker och tjänstemän från VGR fortsätter dock att medverka i andras seminarier och i det aktiva nätverkandet som pågår veckan ut.

– Vi har haft i princip fullsatt på alla våra seminarier, säger projektledare Helena Kryssman. Vårt team har varit fullt sysselsatta med att anordna seminarier, strategiska möten, livesändningar och intervjuer under tre hektiska dagar på ön.

VGR:s fem seminarier handlade om att få till en nationell strategi för medie- och informationskunnighet, tydligare regionalt mandat i arbetsmarknadsfrågor, elektrifiering av transportsystemet, hur vi ska få till bättre samordning i vården samt bättre tågförbindelser mellan Göteborg och Oslo.

– Det bästa med årets upplaga var att vi fokuserade på våra påverkansfrågor som vi arbetar med under hela året. Almedalen är en viktig arena där vi lyfter våra frågor och utmaningar till den nationella nivån, säger Helena Kryssman.

På denna sida kan du se alla VGR:s seminarier. Dessutom finner du intervjuer gjorda efter seminarierna.

Publicerad: