Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Västra Götalandsregionen ställer in större sammankomster

Publicerad: Uppdaterad:

Som en följd av covid-19 och regeringens förbud mot större sammankomster ställer Västra Götalandsregionen (VGR) in möten och evenemang i enlighet med regeringens direktiv. Beslutet berör både interna möten och kulturevenemang. Medarbetare och chefer uppmanas också att vara återhållsamma med möten generellt.

Länk: Regeringen förbjuder allmänna sammankomster med över 50 deltagare

Det här är en övergripande information som kan komma att förändras. Vid frågor om specifika verksamheter eller evenemang, vänd dig direkt till arrangören.

Internt i VGR är chefsdagen den första större sammankomsten som ställs in. Chefsdagen som skulle hållits 24 mars kommer att flyttas till ett senare tillfälle.

– När det gäller alla möten ska vi i första hand överväga hur nödvändiga de är i relation till den ordinarie verksamheten. Vi måste också överväga om möten kan hållas via skype istället för att träffas fysiskt. Vi måste skona varandra från onödiga möten både på grund av smittrisken och den belastningen vi har på verksamheten, säger regiondirektör Ann-Sofi Lodin.

Föreställningar ställs in

GöteborgsOperan och Göteborgs Symfoniker har ställt in sina föreställningar. Mer information finns på deras hemsidor.


Publicerad:
Uppdaterad:
Senast uppdaterad: 2021-12-07 16:07